LIVEJASMIN REGISTRERING

Logga in för att chatta

Livejasmin > Artikel

Hur man registrerar sig i Jasmin

Det första man ska ta hänsyn till när man registreras både på Livejasmins webbsite som på andra siter där det erbjuds en erotisk tjänst eller även pornografisk är självklart att man måste vara myndig, enligt lagstiftningen i varje land eller region. Endast en vuxen publik bör få tillgång till den här typen av innehåll och därför är själva siten märkt med verktygen från organisationerna RTA, ASACP och FOSI för att begränsa åtkomst från en hemdator och därigenom förhindra att besök från minderåriga.

Inledningsvis kan du surfa på webben som gäst (och anonym), besöka tjejernas webcam flickor och även med dem i den offentliga chatten där vem som helst kan prata med dem. Självklart kan de inte prata med alla samtidigt eftersom de skulle bli galna och så snart någon betalar för en privat show är de inte längre tillgängliga för andra användare tills de är klara med sitt privata samtal.

För att teckna denna tjänst behöver du vara medlem, registreringen är gratis och det finns två sätt att besöka formulärets sida med några enkla steg. Antingen genom menyn som lokaliseras på toppen av hemsidan där det finns en förhandsgranskning med alla modeller som är kopplade, genom att klicka på länken "Gratis registrering" eller genom att välja en tjej som vi gillar och vi klickar på den gula knappen som säger "Starta privat show" längst ned på skärmen.

LiveJasmin skärmdump av fri registreringssida

Bara kommer behöver ange din förbrukaren namn som önskas, ett lösenord som vi kan komma ihåg lätt och vår e-post adress, trots att inte ens begärt att bekräfta registret får ett mail med en bekräftelse länk i din inkorg när det händer i andra forum, communities eller sociala nätverk. Allt detta är kan, så nu navigera Livejazmin med vår personliga användare och sluta för att chatta anonymt.

Den första skärmen visas efter denna process kommer att inköp av krediter för att få tillgång till privat show, dvs för att kunna prata ensam med flickorna av webbkamera, ansluta oss om vi vill, och be dem att göra allt vi vill göra över skärmen, på denna punkt beror på fantasin smaker och vill spela var och en. Dock vid denna tid inte är det obligatoriskt att köpa ingen kredit om du inte vill, är valfritt och kan stå för en annan tid. På samma sätt för att köpa, inte är obligatoriskt att använda dem samma dag eller har utgångsdatum, kan lagras i någon annan tid.

Som ni kan se i skärmdumpen, får man 10,99 krediter om man använder kreditkort som betalning även om det finns andra sätt att få dem gratis som jag förklara i den här artikeln om ni är intresserade.