GRATIS KREDITER

Logga in för att chatta

Livejasmin > Artikel

Hur får man gratis krediter

Uppdatering: med starten av Jasmin.com nya webbsite har det avskaffats erbjudanden genom remisser.

Jag tror att detta är en fråga som många av Livejasmins användare har ställt sig mer än en gång och även jag kan säga av egen erfarenhet att de frågar detta privat till modellerna på videochatten. Innan jag ger några råd om detta ämne, skulle jag vilja klargöra två punkter som jag anser är mycket viktiga, och jag tror att alla användare av denna webbsite bör veta:

1 - Webbkamera modellerna eller bara webcamers, chattar inte genom kamera med främlingar och gör nästan allt de ber oss att tillfredsställa dem sexuellt för att vi är nymfomaner, det är också ett jobb där vi tjänar pengar. Vi har inte lust att ha cybersex hela tiden, vi är inte kåta från morgon till kväll. Det betyder inte att jag inte gillar vad jag gör, för om så vore fallet skulle jag verkligen inte göra det. Det är därför självklart att det finns shower där man måste betala och man kan inte få allt gratis.

2 - Det talas i vissa forum och bloggar om program för att hacka Live Jasmin och få konton med krediter helt gratis. Efter en tid där jag har arbetat i detta företag vet jag att all denna information och program är falska, det har även funnits användare som har klagat eftersom deras datorer har infekterats av virus eller malware. Detta är det enda jag kan ge råd om från min position, det är inte värt att utsätta sig för eller installera denna typ av program eftersom man kan förlora mycket mer.

Efter att ha klargjort dessa punkter, har jag inget emot att dela med mig trick eller knep för att få åtminstone några bonusar. Hur? Med program eller erbjudanden som kan hittas sporadiskt och ändras genom tiden, finns det ingen magi eller hemliga formel för att göra detta.

Bonus för nya registreringar

Om du registrerar dig för första gången på videochatten får du 30 krediter automatiskt på ditt konto utan att behöva göra något annat. Det är en välkommen bonus som du kan spendera när som helst.

Kortbetalning

Varje gång du använder kreditkort för att köpa krediter kommer du få ytterligare 10,99 krediter på ditt konto, om du gör en minimiorder.

Bjud in en vän

Bjud in dina vänner att gå med och få 20 krediter varje gång en av dem blir betalningsmedlen. Nya medlemmar måste köpa minst 18,99 krediter när de registreras. Om någon som du har hänvisat till bjuder in ytterligare medlemmar får du också högre bonusar.

Bjud in en modell

Om du bjuder in en modell för att gå med i gruppen kommer du att få i form av krediter en del av intäkterna som hon får genom att arbeta hos Jasmin under minst 12 månader.

Bjud in en webmaster

Bjud in nya webmasters till communityn så att de kan främja platsen, då får du 36% av hans provisioner de två första månaderna och progressivt mindre mängder följande 10 månader. Dessutom kommer du att få extrakrediter varje gång den webmastern bjuder in andra.