ARBETA I LIVEJASMIN

Logga in för att chatta

Livejasmin > Artikel

Hur man kan arbeta i Livejasmin

Det man först av allt bör ta hänsyn till för att arbeta på Livejasmin ör att den har mer än 2.000.000 dagliga besökare, vilket innebär att den är den mest besökta sex webben på internet. En stor del av denna framgång beror på att den har kunnat expandera och arbeta med många webbsidor och webbkamera rum som är partners och som främjar produkten och använder dess system.

Detta betyder många potentiella kunder som ger jobb åt många webcamers, som gör sitt levebröd genom att tillfredsställa sexuella önskningar genom en webbkamera. Ca. 60.000 på lönelistan, även om det bör vara en total uppskattning av alla som någonsin har arbetat för detta företag eftersom alla är inte fortfarande aktiva. I min mening är det en alltför hög siffra. Att det är lätt att arbeta på Livejasmin är en annan anledning till varför många tjejer registrerar sig, provar upplevelsen och om de inte känner sig övertygade lägger de av.

Fördelar

Enligt min mening är dessa de viktigaste fördelarna med att arbeta för Livejasmin:

Nackdelar

Eftersom ingenting är perfekt, här är några nackdelar med att arbeta på Livejasmin som du måste veta:

Villkor för att arbeta med Jasmin

Information och tips för att arbeta på Livejasmin. Säkert ställer du en av de följande frågorna efter att läsa allt det här: Vilka är villkoren för att arbeta med dem? Vad är det minsta man får betalt per månad? Vilken är den bästa betalningsmetoden om jag är spanjorska?.

Livejasmins första krav är också enkla: att vara myndig, ha en dator med webbkamera och en bredbandsanslutning med bra kvalitet är tillräckligt. Det finn ingen skillnad mellan länder, språk, utseende eller sexuell läggning: bland modellerna finns det kvinnor, män, par, grupper, transvestiter och transsexuella.

Vara fördomsfri för att inte låta sig skrämmas av sexuella preferenser och användarnas sexuella smaker, skamlöshet för att kunna klä av sig framför främlingar och en viss grad av exhibitionism så att detta blir roligt, är viktigt ur min synvinkel.

Du kan ansöka om registrering och hitta mer information genom denna officiella länk från Livejasmin.

Råd

Det bösta rådet jag kan ge är att ha tålamod, det är det viktigaste för att få stamkunder. Sättet att göra det är att vara villig att spendera tid med dem, lyssna på dem och åstadkomma att de lite i taget engagerar sig med oss.

När du börjar sända genom webbkameran ta inte betalt det högsta priset eftersom det inte kommer betyda att du kommer att tjäna mer pengar. Det är bättre att börja bli populär och få in så många besökare och anhängare som möjligt. När du har uppnått detta, är kunderna villiga att betala mer för att se och då blir det mer meningsfullt att höja priserna eftersom de värderar dig som något mer unikt, som inte finns för alla. Lyckligtvis kan priset per minut ändras så många gånger som önskas så ni kan uppleva själva hur man gör för att tjäna mer pengar.